Dienoraštis

120

Sveiki sulaukę atgimstančios gamtos , toks trapumas , labai panašus į mūzoz apsilankymą, linkiu kūrybos , begalęs naujų įdėjų ir nuostabių rezultatų .  Daugiau..

142

Sveikinu visas auksarankęs ir moteris su Jūsų dieną linkiu visko ko tik širdis geidžia ir kad dažniau viskas pildytusi su KOVO 8  Daugiau..

1600

Sveiki ar šita svetainė dar veikia ?  Daugiau..

231

Sveikinu visus su ateinačiom šventėm linkiu auksarankiams nežiūrėti į lombardo pusę o toliau kūrti ir dalintis tuo grožiu visiems ko geriausio  Daugiau..

Svečiuokimės

1171

Sveiki visi apsivėlę ir visokiais kitokiais darbais apsidirbę. Noriu paragintį visus svečiuotis vieniems pas kitus, apžiūrėti kas ką veikia, kokio grožio prigamine. Aš senas šios svetainės gyventojas ..  Daugiau..

Pamastimas

3360

Kažkada prikėlęs mane iš nevilties ir davęs gyvenimo šviesos veltinis lt. dabar atrodo pats mirštantis kas nutiko ? o gal viskas tas pats, kaip ir buvo, tik aš vėl merdėju ir mano kūryba pabėgus, o ga..  Daugiau..

Medžių kalba

1030

Daugelis pasakytų visai seniui smegenėlės tirštėja O man žmonių paskalos ir tuščios kalbos, bile kalbėti nusibodo, todėl dažnai traukiu į gamtą pasiklausyti medžių kalbos. Ar žinot kurie medžiai plepi..  Daugiau..

480

Mums atrodo,kad gyvenimas nepasikeis,kad vieną kartą pajudėjus bėgiais,jais reikės važiuoti iki galo........Tačiau likimas turi nepalyginamai daugiau vaizduotės negu mes..........Būtent tada,kai jau m..  Daugiau..

690

Štai dar du tapybos darbeliai tai tik antras natiurmortas ir aš kaip mokytojas džiaugiuos mokinukių tokiu rezultatu žinoma dar daug vandens nutekės kol viskas bus įdealu, bet žinant nuo ko pradėjom ..  Daugiau..

240

Žmogaus gyvenimas gali būtį šviesus gražus nuostabus, bet kartais toks gyvenimas gali palikti tik juoda šešėlį, tad kartais atsigręžkim ir pažiūrėkim kas po mūsų liks ar tik šešėlis ar šviesa kuri nuš..  Daugiau..

1680

Pirmieji mokinukių tapybos darbai su guašų ,  matau neblogas perspektyvas, o ką manot  jūs ar galėtumėt šitaip pirmą kartą paėmę  teptuką į rankas.  Daugiau..

1280

Aš jau įžengiau į Naujuosius metus ir esu dėkingas visiems kurie žengia kartu koja kojon.  Daugiau..

870

Ir vėl viskas nuo pradžių, kaip ta knyga kurios pavadinimas 2012m. Pradžioje  parašyti puslapiai gal but nedomins, bus sunkiai suprantami tad linkiu visiems skaityti kiekvieną puslapį perskaičius vers..  Daugiau..

960

Sveiki visi, visi sveikinu visus, visus, sulaukus Šv. Kalėdų linkiu daug, daug, sveikatos, laimės,džiaugsmo, beribio laiko, šypsenų, santarvės , laimės, mylių jus visus  Daugiau..

14110

Mano mokinės tobulėję   Šiek tiek vaizdas iškreiptas tikrovėje atrodo įdealiai.  Daugiau..

24110

Sveiki. Noriu pasigirti ir pagirti savo mokines . Jos pas mane šaunuolės gan sparčiai mokosi piešti kol kas pieštuku bet jeigu bus tokie rezultatai kaip šie pereisim ir prie aliejinės tapybos .Jai yra..  Daugiau..

1190

Sveiki. Vis dažniau girdžiu, kad vyrai virsta silpnąja, lytimi moteriškėja. Tai va ir manau kad reikia tai išsiaiškinti. O kaip gi tai suprasi nepažinęs moters, švelnumo, darbštumo, meilės, ir t.t... ..  Daugiau..

530

Sveiki. Noriu paklausti mėgstančių piešti ar matote savo nupieštuose paveiksluose daugiau nei telpa vaizdas, mintys, ar galima pamatyti iš šono pažiūrėjus upės vingius kol akys užmato , o pažvelgus iš..  Daugiau..

2280

Sveiki mielieji . Netveriu savo kailyje kaip noriu papasakoti apie kelionę ir jos patirtus įspūdžius .Tai va prabundu Rugpjūčio 27 d. anksti ryte šeštadienis kelionei pasiruošęs, rytas toks nuostabus ..  Daugiau..

1550

Sveiki važiuoju Kaunas , Utena , Edita, dar yra dvi laisvos vietos gal kas norėtų aplankyti penktadienį apie pietus išvažiuoju rašykit savo pasiūlimus galima būtų ir šeštadienį ką iš tokios visumos žm..  Daugiau..

640

Prabundu šiandien ryte nuo triukšmo už lango vėjas obelį myli , šakas siūbuoja o obuoliai su žeme bučiuojas .Praveriu langą ,žvilgtelnu o ten viena obelis su vėju draugauja ,įtartinai, sakau kas čia d..  Daugiau..

25150

Sveiki visi dalyvave ir norėje dalyvauti susitikime. Aš daug nieko naujo nepasakysiu, nes už Irmuzėle geriau ir nepapasakosi tik va noriu parodyti kokia dvasia slypi susivienijus, kokius stebūklus kur..  Daugiau..

840

Sveiki. Manau bus įdomu žinoti ką tapysime per šį susitikimą yra paruoštas pagrindas ant kurio dalyvaujantys ir norintys padėti savo parašą ir jį įamžinti galės tai padaryti tapimo būdu šiai pievai ..  Daugiau..

760

Kas yra gyvenimas? Ar tikrai gyvenimas yra realybė be trintuko?Ar tikrai gyvenimas duotas tam kad gyventume, o nekalbėtume apie jį? Kodėl tik kai susergi žmogus, tai ir galvoji su kiekviena diena,kad ..  Daugiau..

33230

Sveiki labai noriu parodyti supykusį kaktusa jis pyksta pas mane namie bet trumpai iš po nakties tokį randi o kita ryta jau būna apsiraminęs.  Daugiau..

22100

Sveiki noriu paroditi kaip lipant tapybos laipteliais auga miškas Pasirenkam spalvas tai geltona balta mėlina ir juoda Taip ir užauga miškas pavadintas Giraitė  Daugiau..

1050

Su artėjančia moters diena lai visos sulauke gėlių ir žiemos varyti nereikės MYLIU jus visas  Daugiau..